Related Articles

3 Comments

 1. 2

  "Alisa u zemlji čudesa"

  Gore su navedena dva oprečna stava i mišljenja. To i čini demokraciju i njeno bogatstvo.
  Vijećnici će već sutra glasovati već kako oni smatraju da je nabolje, bez obzira na naše osvrte ovdje i inače.
  To je njihovo pravo. Oni su izabrani a ne mi.

 2. 1

  Insajderski kutak

  Saznali smo u kuloarima da bi ova sjednica GVa Županja trebala biti vrlo zanimljiva.
  Jedan vijećnik koji je nedavno u Glasu Slavonije povodom ove sjednice izjavio kako je ova gradska većina heterogena i kako je on nezavisni viječnik
  u gradskom vijeću i kako se oni u toj većini ne slažu oko svih predloženih točaka za tu sjednicu, se je na taj način ogradio za svoje možebitno glasovanje u ponedjeljak ,koje bi mozda moglo biti i protiv.
  On je već u jednoj većini bio u 8 mj.
  prošle godine bio protiv ( u hdz.ovoj većini) pa su ga izbacili iz te stranke.
  Sada ako bude protiv vjerojatno će se sam izbaciti iz ove većine, kako on kaže heterogene većine.
  Ako tako postupi onda će teško moći objasniti zašto praktički glasa takvim glasanjem protiv, za onoga tko ga je ekspresno izbacio iz stranke.
  Eto imati će priliku da se iskaže…
  Tu se spominju još nekih dvoje vijećnika iz ove heterogene skupine
  koji bi isto mogli poput njega glasovati . Ako bude tako biti če zanimljiva i njihova argumentacija.
  Ako bude tako nisu se ni trebali upuštati u smjenu bivše predsjednice GVa ,jer bi na taj način pokazali da su nešto započeli što očito neznaju kako dalje i kako to privesti kraju, a u 5 mj. ići će na lokalnim izborima po glasove Županjaca.

  1. 1.1

   KALIMERO

   Čitam vaš komentar , i doista ne vjerujem da netko uopće može ovako nešto napisati. Zašto prozivani vijećnik ne bi glasovao po svojoj savjesti i pokazao da ima stav. Uostalom , kada je to učinio dok je bio vojnik stranke, svjestan da bi mogao biti izbačen, i izbačen je, zašto sada kada je nezavisni vijećnik ne bi savjest ponovno uzeo pod ruku i dizao ruku vodeći se njome. Isto to mislim i za ostale za koje navodite da neće podići ruku. Ukoliko je to točno, imaju jedan veliki bravo od mene, jer ih nije zasljepila vlast i želja za njome. Uostalom, gdje je pojasnite mi uvaženi Insajderu među točkama, od 11- do 18, grad Županja i njegovi građani ? U kuloraskim pričama ovoga grada, ljudi se pitaju što je sljedeće u vašem očito osvetničkom planu jer je jedini cilj skinutu gradonačelnika i osvećivati mu se na svakom koraku. Te priče ne spominjete u vašim kuloarskim navodima! Već sam pisao i isticao da nisam niti član neke stranke niti zagovornik aktualne vlasti, već netko tko voli ovaj grad i sve gleda otvorenih očiju i VIIIDIII! Budući da ste očito dio ekipe , moj dobronamjeran savjet je , pričekajte izbore, izađite s programom, uvjerite nas Županjce da ste Vi ti koji trebate obnašati vlast i tada ćete imati prigodu sve izmjeniti. Ovo što se sada radi, ovo skidanje iz vijeća i komisija, toliko je tužno da se čovjek zapita zašto već nije spakirao i otišao glavom bez obzira.
   P.S. Znate zašto sam uzeo pseudonim kalimero? Zato jer me nepravda užasno smeta. A ovo je i nepravda i sve što ne spada u političku korektnost i demokraciju. Sve točke vezane uz grad, naplatu komunalne naknade, ovo u vezi prostornog plana, su točke o kojima se treba raspravljati, ove ostale, prema mom svjetonazoru-NE! Mislite li stvarno da smo svi mi u ovom gradu ovce. Ponavljam, izbori su u petom mjesecu !

Leave a Reply