Related Articles

4 Comments

 1. 2

  Pravednk

  Po nekim komentarima na portalu ispada da ako kažeš i govoriš istinu da si uvijek protiv i negativan.Ponekad kad nešto i komentiram,komentiram istinu ne gledajući osobu da bi ju povrijedio ,nego ukazao na zlouporabu ili nedjelo koje ta osoba namjerno čini,radi svoje političke ili materijalne koristi na štetu drugih, a u slučaju gradskih i državnih dužnosnika na štetu građana.Zato sam uvijek protiv i biti ću “za inat”.

 2. 1

  VREMEŠNI VIJUGIĆ

  Slobodane Obradoviću, budući da si kandidat za gradonačelnika, tako si bar obznanio, bilo bi pristojno da ovaj portal ne koristiš kao svoju oglasnu ploču. Ovdje, na ovom portalu se pojavljuješ kao koloumnist, zar ne? Nije li onda ne korektno koristiti ga za svoju osobnu promidžbu. I još nešto , hoće li iz tvog pera nekada izaći bar jedno slovo lijepoga za ovaj grad i ono što se u njemu zbiva ? Čini mi se da i ti voziš u leru po istoj špranci! ( Rijetko slušam HRŽU. Pisao si o njima, pa rekoh tek da usporedim! )

  1. 1.1

   "Platon"

   Kako Vi poštovani Vijugiću mislite da on kao kandidat za gradonačelnika
   prosperira ako bi pisao “hvalospjeve” o aktualnom gradskom vodstvu i gradonačelniku.
   Pa oni su na vlasti a on želi doći tamo.
   Pa onda bi on bio “sef njihova izbornog stožera” a ne pretedent za mjesto gradonaccepnika. Izbori su za 3 mj. On želi privući nezadovoljne birace za sebe ,a ne pohvalama za protukandidata koji j16 g na vlasti. Slobodan zeli pobjediti i doći na njegovo mjesto pa bih Vas molio za razumjevanje.
   Vjerujem da Slobodan kao kolumnist radi za 0 kuna kao i ostali kolumnisti ovdje pa onda ne moze biti i nije u nekom sukobu interesa. On se tu pojavljuje kao građanin koji je istaknuo javno kandidaturu za gradonacelnika.
   Uvjeren sam da će ovaj portal objavljivati i tekstove ostalih koji budu imali ovakve pobude.
   Portal bi uvjeren se objavio i vaš članak ako.bi se predstavili i htjeli nešto napisati i objaviti a da je vezano za Zupanju i ovaj Kraj .
   To i potvrđuju svaki dam kroz sve svoje objave.

   1. 1.1.1

    VREMEŠNI VIJUGIĆ

    Platon je jedan, kao i njegova Država, pa je vrlo smjelo upotrebljavati ime tog filozofa za pseudonim. Ali !? Ponovit ću, objavljivati kao ne zadovoljni građanin DA, ali NE kao kandidat. Ovo nije predizborna ploča za oglašavanje. Ne znam iz koje ste moje rečenice isčitali da treba pisati hvalospjeve. Niti je sve bijelo, a niti crno. Uvaženi gospodin kojeg branite, nikada od kada pratim ovaj portal, ništa nije napisao lijepo .Oprostite, meni je to pomalo degutantno i na taj način se ne privlače birači. Imaju oni i oči i uši. Nisam ničiji odvjetnik i nikoga ne branim, niti promoviran ali shvatio sam da je trenutačno “IN” jedino pisati kritički i ružno o radu aktualne vlasti. Drugačije mišljenje je ne poželjno. Dozvolite da na izborima koji su festival demokracije, ja i slicni meni odlučimo što je”IN”, a što “OUT. Vijuge me još služe. Ako se netko poziva na objektivnost , proziva sve , upozorava da drugi voze u leru, onda neka krene od sebe i ubaci u prvu brzinu. U protivnom sve je utopija, i jedino se može staviti pod naslov “predizborne lamentacije”

Leave a Reply