Related Articles

4 Comments

 1. 4

  Ivan

  Mislite da ste jako pametni kad blatite čovjeka koji je toliko toga napravio za Županju… sramota

  Reply
 2. 3

  Željko

  samo on može osigurati kontinuitet razvoja naše županije, te učiniti značajan iskorak koji će donijeti boljitak stanovnicima na ovom području,
  Kakav razvoj kakav kontinuitet, pa ljudi u našem gradu se ništa ne desava, sve se zatvara, ja ne kuzim kako se ti gosp. Janjicu usudis takvo sta uopće izjaviti i nema vise mladeži, mladez je bila prije 8 godina, sve poslije toga nije vrijedno spomena….

  Reply
 3. 2

  Mladi mladić

  Iz čije su ti guzice smrdo iskočio kad se sad javljaš,i ko ti daje pravo da ti demantiraš predsjednika mladeži sada bivšeg.Pa glasao si protiv Ćele,a sad se ponovo vraćaš u rektum, jer izgleda da ti tamo odgovara i dopada ti se.

  Reply
 4. 1

  Njemacka do tokija

  Gospodo dogovorite se ko koga podrzava ili ne. Opet se pokazali slamperaj da svaki avac moze pisat u ime hdz na internetu.

  Da imate obraza a nemate svi bi odstupili jer ce te sad morat na koljena pred celavog da vas on ne bi katapultirao u ostru luku radi pobune.

  Niskoristi i neradnici.

  Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here