Related Articles

5 Comments

 1. 4

  Željko Džoić

  Sve što velim i iza svake moje rijeći stoji moje puno ime i prezime.Znate da nemam politićke moći a i da imam nisam osvetoljubiv.Obraćate mi se osobno pa ne vidim razloga zašto krijete svoj identitet,ako je točno što govorite zar nije lijepo i časno, javno stati iza istine.Ja poštivam da Vi imate pravo na svoje mišljenje,no bilo bi dobro da ga i Vi sami malo više poštivate pa se u buduće ne morate stidjeti svog imena i prezimena i skrivati iza sinonima koji nikome ništa ne znaće a Vas ne populariziraju.Znaći nikakove druge svrhe osim osim da zao jezik naškodi drugom,mislim da vrijedite puno više od mizerije ovakvog tipa.

  Reply
 2. 3

  Ž.v.s.I.

  E moj Željko ti dijeliš lekcije kako da se radi , a u svojoj firmi neradiš ništa dolaziš na posao samo onako i to još u 11 sati a kući ideš u 12. Poklopi se ušima i šuti.

  Reply
 3. 2

  Novinar

  Biti će zanimljivo pratiti dali će HRŽ i dalje u političke emisije u 9.00 h i 12.30 zvati samo gradonacelnika Županje ili će zvati i predsjednika gradskog vijeća Juku i čelnike politickih stranaka.Grada Zupanje,
  Što do sada nisu a trebali su.
  Razvijali su ” kult ličnosti”?

  Reply
  1. 2.1

   Županjka samo samo

   Bilo bi nužno preispitati odluku vijeća kojom je dimnjačaru omogućena pljačka pričuve u zgradama zajedničkog stanovanja, u kojima se naplaćuje neodržavanje dimnjaka koji se ne koriste pri čemu 60% sredstava odlazi dimnjačaru. Isto tako, na broj praznih obiteljskih kuća(jer su nas raselili u dijasporu), naplatom dimnjaka koji se ne koriste kao ni te kuće, dimnjačar kasira vrlo, vrlo pristojan prihod ne radeći baš ništa.

   Reply
 4. 1

  Kulen i pol

  Miličević se postavlja ” ad hoc” kao da ima većinu u gradskom vijeću , a naravno da nema.

  On kaze da će podrzati ono sto je dobro.
  To je opet naopako teza od njega.

  Gradski vijećnici donose odluke o tome svemu a ne on.
  On samo predlaže.

  On podnosi račune gradskom vijeću a ne obrnuto.
  Nije mu više predsjednica Nada Galović pa da tako razmišlja ( stranačka kolegica).

  Ova nova većina više nisu oporba od utorka u gradskom vijeću , već vlast u gradskom vijeću i Gradu Županji.

  Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here