Related Articles

4 Comments

 1. 4

  Malibunaparte

  Ukinuti parking za stanovnike Županje,u drugom slucaju stanovnicima Grada omoguciti god.karte po simb.cijeni

 2. 3

  Oporbeni zarez ZU

  Biti će zanimljivo napraviti analizu nakon ovih lokalnih izbora koji se održavaju polovinom svibnja ove godine i davati odgovore na neka od slijedećih pitanja:

  Dali je oporba opet krenula u izbornu kampanju 5 do 12h.?

  Dali oporba ima jasan i razumljiv izborni program i konkretne nosioce aktivnosti u izborima i poslije njih ?

  Dali je oporba pronašla na vrijeme kvalitetne
  kandidate za gradonačelnika i gradsko vijeće?

  Dali će vladajući ući u izbornu utrku podijeljeni oko dva kandidata za gradonačelnika ili će oni drugi osnovati novu stranku ili ići kao nezavisni?

  Dali će se opet ponavljati povijest pa će se u 5 mj.stvarati “privid” kroz hiperinflaciju kulturnih i športskih aktivnosti čiji su termini programirani za svibanj zbog izbora ( izbori su inače u svibnju samo svake 4 g.)?

  Dali će neposredno pred izbore biti hiperinflacija jednokratnih pomoći?

  Dali če parkirališta ispred birališta pohoditi “domoljubi” iz susjedne države u autima sa stranim tablicama?

 3. 2

  Samo istina i pošteno.

  Stanobiro uhljebnička gradska firma koju vode nesposobni direktor,i ostali nametnuti rukovodeći kadar bez stručnosti,danas u uvjetima rukovođenja i stručnosti gdje bi trebali prevladati viski obrazovni kadar u vođenju gradskih firmi i povjerenju građana ” Stanobiro” vodi nestručnjak građevine, koji se ne razumije u ekonomiju ,menedžment,promet ,upravljanje ali je zato podoban za podilaženje i ulagivanje,
  njemu je najbitnije koliko je uprihodio o naplate parkinga,uzimanje i naplata pričuve a ne briga o zaštiti i stvaranja boljih uvjeta funkcioniranja tih istih građana istih građana.U načinu upravljanja gradskom tvrtkom”Stanobiro” vidljivo je iz revolta građana,gdje iz zasjede vrebaju djelatnici naplate,vidljivo je nezadovoljstvo suvlasnika stanara za neodgovorno i bezidejnoj upravljanje zgradama koje im grad nametnuo kao upravitelja pa za to i iz tih razloga sve više suvlasnika zgrada odlazi iz “Stanobiroa “” i traže te odabiru Upravitelje svojih zgrada i stanova iz drugih gradova,jer nemaju povjerenja u ove nesposobne i nametnute,a gradonačelnik i gradsko vijeće iako znaju za sve ove probleme ostaju nijemi i ne reagiraju ,vjerojatno iz razloga zato što im to odgovara zanemarujući vapaj i traženje povoljnog i odgovarajućeg rješenja od strane tih isti građana koji u konačnici vole svoj grad Županju i žele ostati tu na svojem bez obzira tko ih vodi,i samo žele da to bude pošteno.

 4. 1

  "Kumek "

  Kandidat za gradonačelnika otvara bitnu temu za ovaj Grad ( zaključujem da nije u nekoj stranci i da ide na skore lokalne izbore kao nezavisni, za gradonačelnika) .
  To ako je tako ima svoje prednosti. Može se na miru posvetiti Gradu i rješavanju problema građana, a bez da mu stranacki šefovi (županijski i viši) diktiraju šta treba napraviti u našem Gradu već može propitivati građane o svemu i donositi odluke kroz koje zastupa interese građana.

  Naime oni drugi i drugačiji donose odluke često puta iz samo njima znanih razloga i ne sa baš uvijek sa dobrim posljedicama tih odluka za Grad i građane.
  Oni vjerojatno zauzvrat imaju svoja očekivanja da zbog te svoje stranačke poslušnosti napreduju u stranci do recimo VK ili ZG kroz “politička radna mjesta.”???
  A građanima kako bude.?

Leave a Reply