Related Articles

6 Comments

 1. 6

  "Mrduša donja"

  Evo glavni kandidat za gradonačelnika Županje ispred HDZ.a dao ostavku..

  http://www.glas-slavonije.hr/457121/4/Damir-Juzbasic-podnio-ostavku-na-mjesto-predsjednika-GO-HDZ-a-Zupanje

  Reply
 2. 5

  " U političkom slobodnom padu"

  Zaboravili ste navesti da je gradonačelnik politicki poražen od strane “nove većine” u Gradskom vijeću kada mu nije od istoga na samom kraju prošle godine usvojen rebalans proracuna za 2020. i polugodišnje izvršenje proracuna za prvih 6 mj. prošle godine i to da mu je neki dan na sjednici Gradskog vijeća izglasano smanjenje plaće zbog toga što nema rezultate kako kaže predlagač.
  To su jos dodatni njegovi politički porazi.

  Reply
 3. 4

  Polako pa sigurno

  Promjene u Županji u pilitici počele su sa Damirom Juzbašićem ” i njegovom pobjedom na unutarstranačkim izborima u HDZ.u prije 3 mj.samo. On je prvi porazio aktualnog gradonačelnika i stranačkog kolegu i pokazao kako se to radi i i “razbio mit” o njegovoj nepobjedivosti.

  Slijedeći koji su na tragu tih promjena su aktualni predsjednik Gradskog vijeća Ante Juko i njegov zamjenik Petar Buljević kada su izbačeni iz stranke od gradonacelnika zato što nisu htjeli podržati gradonačelnika da zaduži kreditom Grad za vanjske bazene za skoro 20 miliona kuna, kada su sa svojim kolegama vijećnicima iz oporbe preuzeli prije 3 mj. vođenje Gradskog vijeća Zupanja.
  Tu je onaj mit jos dodatno srušen jer je gradonacelnik još jednom poražen ( izgubio je svoju većinu u Gradskom vijeću).

  Slijedeći na tragu tih promjena su Sdp Zupanja koji su jučer na tiskovnoj konferenciji sluzbeno
  nominirali dva izgledna i jako dobra kandidata za gradonacelnika i zamjenika Maria Galovića i Igora Katonu.
  Sada je za očekivati da se uskoro politički očituju i pozicioniraju i njihovi kolege vijećnici iz Nezavisne liste Zupanja i bivsa dva hdz.ovca (vijećnika.) sada su nezavisni vijećnici.

  Reply
 4. 3

  Zbunjeni

  Pa “Čika jjovane ” pa taj je i u svojoj vlastitoj stranci izgubio nedavno prije 3 mj.a da bi mogao pobjediti među onima koji nisu člnovi njegove stranke.
  ” Sve će trčati da mu daju glasove…:

  Reply
 5. 2

  Čika Jovan

  Treba GLAVI dat podršku

  Reply
 6. 1

  Oporbeni zarez ZU

  Svi koji su nezadovoljni sa postojećim stanjem koje predstavljaju vladajući u Županji unazad 16 g. na čelu sa gradonačelnikom imaju priliku to promjeniti na lokalnim izborima 16.5. 2021.ako izaberu ova dva mlada, školovanja , dokazana i ugledna Županjca za gradonačelnika i njegova zamjenika.
  Ovi “stari ” su imali priliku da pokažu što znaju i umiju u ovih 16g.
  Njihov je rezultat da su i sluzbeno od Zupanje napravili nerazvijenen i raseljen Grad iz kojega stanovnici i dalje odlaze posebice mladi.

  Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here