Related Articles

3 Comments

 1. 3

  slavonac

  Potpuno si u pravu.Ponovno nam kulturu u gradu vode titini omladinci koji su u onoj državi koristili partijski položaj da ne bi ništa korisnoga radili.Par godina su se ušutili kako bi se zaboravio njihov jugo aktivizam a sad evo ih ponovno su isplivali i na radio Županji malo malo šire ljubav i pričaju o višenacionalnoj kulturnoj “saradnji”. To je problem kako ti kažeš (očito tebi mrske) “ove zadnje države”

 2. 2

  Marko

  Samo kad vidim imena koja cine “Komisiju za kulturu” dodje mi da se ispovracam. Svi nabrojani imaju veze s kulturom koliko i eskimi s kokosovim palmama. Na sta je Zupanja spala boze dragi. Ali tako je u svemu. Od uspostave ove zadnje “drzave” sve propada, unazadjuje se, a nekadasnji talog postaje stup beskrajno izopacenog i bolesnog drustva. Valjda je to kazna koja valja platiti.

 3. 1

  Pravednik

  Najbitnije je da se preuređuje kino i to ko zna koliko puta u toku zadnjih godina,malo malo preuređenje samo da bi se maznula lova od radova i provizija. Mauzolej je i pano-ekran na trgu koji ne radi,pa razno razni beskorisni radovi i projekti,bazeni i sve drugo za samo davajući.Kome se sve to opravdava,a Županjci samo šute i zabadaju glavu u pijesak da li iz straha ili daju podršku pojedincima da rade što i kako hoće.

Leave a Reply