Related Articles

16 Comments

 1. 10

  Alen

  Davor je dosta dao za Zupanju dok je na vlasti ovde…dobili ste setnicu na savi ulice dobile rasvjetu staze je napravio u nekim ulicama di ih nije bilo…jedini koji je ulozio u Zupanju al ga samo krivim kod neki stvari sta je radio…zato promjene trebaju u Zupanji….

 2. 9

  Klamerica

  A sad adio, a sad adio. Odlazi Davore, Županja više ne može niti trenutka podnijeti tebe na čelnome mjestu, uništio si što si mogao. Gore od trenutnoga ne može.

 3. 8

  Nek se zna !!

  Dno dna,pokvareno i licemjerno,dolaze sada,lažu i obmanjuju građane Županje.Pročitane i nečitljive knjige poderanih listova.🖕🖕

 4. 7

  PoKu

  Politika je kurva. Bit ce mnogi jeb*ni nakon ovoga. Stoga pamet u glavu jer promjene na lošije nam ne trebaju,a samo to ce se dogoditi ako Davor ne pobijedi.

  1. 7.1

   KULIN

   Ta je sve već “upropastio” u ovih 16 g.
   Nema talenta, nezna, nesposoban i samoljubiv i sebičan.

  2. 7.2

   Ukazivač

   U Davorovom mandatu ispali
   Iz V skupine razvijenosti u IV.
   Sa potrošenih100.000.000 kuna u Poboljšanje vodovodne mreže Davor je povećao gubitke u mreži sa 29,5% na 41% tako da je svaka promjena promjena na bolje

 5. 6

  "CAR JE GOL"

  ” Loš proizvod” nemože prodati nikakva pa ni najbolja reklama.
  A u političkom smislu to je upravo aktualni gradonačelnik Zupanje i kandidat za gradonačelnika Miličević.

 6. 5

  Ruža+Bučak-Ružica+Dabić

  Žalosno, da sve ove godine Županjci nisu sposobni riješiti problem zemljišta u naselju Šećerana. Treba im doći netko drugi
  da skrene pažnju na taj problem. Očito da to do sada nije bio kamenčić u cipeli uprave grada pa ih nije žuljalo.

  1. 5.1

   ukazivač

   Davor je godinama na gradskom vijeću govorio da neće rješavati tuđe imovinsko pravne probleme u naselju Sladorana pravdajući time ne činjenje obveza iz prostornog i urbanističkog plana Županje koji i danas kažu da je Grad u obvezi napraviti arhitektonsku snimku postojećeg stanja i predložiti rješenja konfliktnih situacija a u okviru izrade detaljnog plana uređenja naselja Sladorana. Davor umjesto toga pošalje geometra da napravi plan parcelacije koji je i proveden bez detaljnog plana i konzervatora a što će u kasnijoj fazi samo napraviti veći problem.

 7. 4

  Moj gradonacelnik

  Čast i ponos što ministri dolaze u našu Županju.
  Velika podrška Davoru, sadašnjem i budućem gradonacelniku!!!

  1. 4.1

   Šerif

   Konjokradica. Smiješno,da netko tko si da takav lopovski nadimak komentira necije postenje. Al takvi su svi u taboru Bučka.

  2. 4.2

   Ekipa iz kvarta

   Pa i on se sam hvalio u medijima da je slao kulinove po ministarstvima.
   Sada ljudi došli da mu se zahvale jer poslije ovih izbora neće više imati priliku na ovaj način jer on gubi izbore a to i oni znaju..

 8. 3

  "Novi gradonačelnik Županje"

  Došao je podrzati kako kaže Damir Juzbašić danas na HRŽ.u nametnutog kandidata Županji , nevidljivom rukum .

  1. 3.1

   Jadno da ne moze jadnije

   Juzbašić je taj koji nije odigrao kako treba jer je placen da rasturi HDZ u Županji ako vam to vec nije jasno. Jer fotelju koju ima je dobio uz pomoc Davora,ali sad je on pozelio biti Davor. Koliko lakom i proklet moras biti da ti nikad nije dosta? Osim toga sam je rekao da nema vremena za Županju i da ne želi biti kandidat. A onda okrene priču i zajebe sve svojim ispadom. Sramota. I sramota i vas koji to podrzavate. Zato nam i je tako u drzavi sto navijate za takve izdajice i rusitelje drzave.

 9. 2

  Maričica

  Još jedno od pustih i propalih obećanja i jednoga i drugoga..

 10. 1

  CAR JE GOL

  NJIMA JE BITNO DA OSTANU NA VLASTI – TO IM JE JEDINO BITNO

  ” Sjetila se Mara da je pod njom Bara”

Leave a Reply