Related Articles

5 Comments

 1. 3

  Slobodan+Obradović

  Priopćenje sa zatvorenoga dijela 43. sjednice Vlade. Objavljeno: 11.02.2021.
  U Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja razriješeni su pomoćnici ministra Zvonimir Novak, DAMIR JUZBAŠIĆ, Igor Čižmek, Igor Kreitmeyer i Elizabeta Kos. Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine, imenovan je ravnateljem …. DAMIR JUZBAŠIĆ ravnateljem Ravnateljstva za robne zalihe. https://vlada.gov.hr/vijesti/priopcenje-sa-zatvorenoga-dijela-43-sjednice-vlade/31485

  1. 3.1

   Robna Zaliha

   Ne razumijem što toliko navijate za Juzbašića??? Zar nije očito da se radi o čovjeku sumnjiva morala?? I stavit čovjeka na čelo nečega gdje je ukrao.. svaka čast vladi na tako glupim imenovanjima.

 2. 2

  Županja

  Davore jadni ,kako te nije stid i sram tako govoriti i tako se ponašati kao zadnji luzer.Iz ovog se da isčitati da nikad nisi bio čovjek i osobina,tvoje licemjerje sve više izlazi na vidjelo i samo glupseri ti mogu vjerovati .Za predsjednika stranke si popušio ,Županjci znaju zašto,a kao kandidat za potpredsjednika županijskog HDZ-a si isto popušio zato što nisi dobio podršku niti svojih zguza,a niti onih normalnih glasača koji su ili nisu uopće čuli za tebe.Budi svjestan da si politički propao i da da te polako svi napuštaju ,počinju te ogovarati i osuđivati tvoje postupke.

  1. 2.1

   Smetalo

   Dodao bi da je Davor danas izgubio većinu u gradskom vijeću Županja. Predsjednik gradskog vijeća od danas je Ante Juko.
   Čovjek koji je osnivač hdz.a u Županji a kojeg je Davor izbacio kako on kaže ne statutarno.
   Novi zamjenik je Petar Buljević kojega je na isti način izbacio iz HDZ.a.
   Oni imaju većinu u gradskom vijeću 10 od ukuono 17 vijećnika.

 3. 1

  Ž.v.s.I.

  Jes vlast slatka ,e moj Davore jeste li vi svi HDZ. Pa izbaci ove sve koji nisu glasali za tebe onih 15 ostavi pa ćeš stalno biti na vlasti.Koju poruku Davore šalješ djeci i svojoj i drugoj razmisli. lp pozdrav svima budimo ljudi pustimo svima da pokažu šta znaju.

Leave a Reply