Related Articles

2 Comments

 1. 2

  Slobodan Obradovic

  Župan Dekanić je ustvari zviždač. Žrtvovao se i na svom primjeru pokazao što se dešava kad župan drmne čašicu više i kad se zdrma ograda. Osim ograde, nakon nekoliko telefonskih poziva, uzdrmao se i cijeli policijski sustav. Ostale institucije, ostale 10 mjeseci pogubljene u vremenu i između kancelarija. Župana Dekanića treba štiti Zakon o zviždačima. Da ne bi župana, ne bi znali kako obični policijski očevid može postati terminator sustava. Proći će dani zatvora. Ostat će samo ožiljak na ogradi, možda i tabla na ogradi koju će postaviti udruga zviždača „Na ovom mjestu…“. Samo naprijed, u nižu i po gasu…

 2. 1

  Tikva

  Dobar je taj naglasak na demografiju kad u 10 godina ode 20% stanovnika. Možda bi bilo bolje da županija ne stavlja naglasak na demografiju.
  Župan je odluku o objavi javnog poziva potpisao u uredu koji je otvorio u osječkom zatvoru, pa sad županijom upravlja iz zatvora.
  Vjerojatno mu je uzor Pablo Escobar koji je iz zatvora vodio kolumbijski narko kartel.
  Pa ako je Pablo iz zatvora mogao voditi narko kartel koji je obrtao milijarde dolara, kako Damir ne bi mogao jednu malu županiju na rubu Europe. Iz te županije ionako ljudi odoše.

  Ne bi član Hohštaplersko-Demagoške Zajednice pomislio na ostavku.
  Zamislimo da sad npr. gradonačelnik Münchena u kojem ima dosta Hrvata, a evo u našoj županiji ima i firma koja ima dobru suradnju sa Münchenskim BMW-om, poželi vidjeti jel može bit nekakve suradnje između Münchena i Vukovarsko-srijemske županije i hoće se sastati sa županom.
  Što bi mu iz županije rekli? Nema problema, možete se sastati sa županom. On je u osječkom zatvoru i prima posjete radnim danom između 16:00 i 16:30… i onda bi gradonačelnik Münchena otišao u osječki zatvor na sastanak…
  Ne misli HDZ-ovski šljam na ugled županije i Hrvatske. Župan u zatvoru, nije to ništa, može on raditi i iz zatvora.

  Imamo talačku krizu u kojoj je županija talac kriminalnih radnji HDZ-ovskog šljama, i sve je to u redu i po zakonu koji je donijela Hohštaplersko-Demagoška Zajednica po kojem župan ne može bit smijenjen. Na to šef demagog Hohštaplersko-Demagoške Zajednice, Plenković, kaže da je to dobar zakon.

  Župan neće dati ostavku još, jer čeka da prođu dvije godine od izbora pa se onda ne mora ići u nove izbore. Jer novi izbori su im rizik da izgube fotelju župana.
  Hohštaplersko-Demagoška Zajednica drži županiju za taoca samo da sačuva fotelju.
  Nema šta, odlično pokazuju koliko im je stalo do županije.
  A kad župan da ostavku, onda će reći da je to zato jer on ne želi sa svojim problemima biti teret za županiju ili neku sličnu laž u tom stilu.
  Taman kad se čovjek ponada da je Hohštaplersko-Demagoška Zajednica dotakla dno, oni se potrude pokazati da dno još nije ni blizu. Čestitam.

Leave a Reply