Related Articles

4 Comments

 1. 2

  Anonimni Drenovčanin

  Čestitke novome načelniku Općine Drenovci, mome sumještaninu. Želim mu da ostvari sve ono što je u kampanji obećao i da ustraje do kraja kao nezavisni kandidat jer onda bi to u suštini bila istinska promjena. Sve drugo bi bila samo promjena načelnika. Žao mi je što netko nije prije reagirao na vladavinu HDZa unutar općine, no bolje ikad nego nikad.
  Ostaje jedino žal što se niste javno ogradili od napada vašeg simpatizera na jednog člana HDZa i narušavanje i uništavanje privatnog vlasništva istog (naime, čovjeku su razbili izlog u poslovnom prostoru gdje je bio naljepljen plakat HDZa) Ovo nisu rekla-kazala informacije, raspitao sam se i posjetio mjesto i zbilja je razbijen izlog. Bez obzira što se radi o političkom protivniku to nije način na koji se diskutira.

  Ovdje bi se također očitovao i na komentar gospođe ili gospođice Šimić u kojem je obraćajući se na Facebooku profilu naslovljenom Ivan Starčević u isti koš s mnogim drugim pojedincima (ako se ne radi o jednoj osobi s više profila) navela i Anonimnog Drenovčanina. Poštovana, nikad nisam otvarao facebook profil pod imenom Anonimni Drenovčanin niti sam se na facebooku ikada očitovao na neku političku temu. Na Facebooku pratim događanja s privatnog profila naslovljenog mojim imenom i prezimenom. Na Županjcu komentiram anonimno kao Anonimni Drenovčankn i mislim da se vidi po pisanju kada je to moj odgovor. U tim komentarima, a nisu obrisani, nikada nisam podržavao kandidata HDZa niti sam se njemu dodvoravao. Tako da ne možete meni predbacivati da sam HDZov poltron, čak nisam bio ni član te stranke za razliku od nekih.

  Veliki pozdrav
  Anonimni Drenovčanin

  1. 2.1

   Gost

   De ba boli te kita sta govori gospodjica Šimic ,kao da je ona neki relevantan faktor .

   1. 2.1.1

    Gost

    Nadam se da ce nova vlast smjeniti i garnituru poltrona Jakse Sestica na celu sa onim pravnikom u opcini ,ne znam kako se zove ali znam da on moze biti pravnik jedino kod Jakse Sestica .

 2. 1

  To je tako

  Promjena.
  Bravo i čestitka.
  Mladi ljudi pobijedili.

Leave a Reply