Related Articles

5 Comments

 1. 3

  Manipulacije

  Jedam stranački ” prebijeg” koji će biti na ovoj listi prikuplja potpise za ovu listu ( nisu objavili kandidate sa liste) priča građanima da je jedan ugledni mladi profesor na toj njihovoj listi a taj je na sdp.ovoj listi opet.
  Sdp je znamo jedini objavio spisak kandidata za svoji listu.
  Ili što je najvjerojatnije on kao sdp.ovac ( još uvijek) prikuplja potpise za ovu listu a imputira građanima da skuplja za sdp.ovu listu.
  A sdp je stranka i ne mora skupljati potpise za listu samo za gradonačelnika.

  A

  Reply
 2. 2

  tex

  Pričaju o ljudima koji su tu radi vlastitih probitaka,a prvo su primili k sebi takva dva prebjega iz HDZa,a onda su se tako i sami ponašali na sjednicama gradskog vijeća. Ako je Lorgeru dobro u firmi nek tamo i ostane. Jer da nema nekog interesa ne bi se petljao u politiku. Ako si do sad kao što kažeš sve stekao bez politike zašto si u njoj? Znači lažeš.

  Ne razumijem zasto ste toliko protiv bazena. Zar ne bi bilo lijepo kupati se u svome gradu. 3 mjeseca,al 3 mjeseca. Plus nove zaposlene,ali vi to ne želite. Mnogi građani žele bazene,a to što vi pričate o zaduženju su priče koje plasirate javnosti. Nije baš tako kako pričate,ali vi morate biti protiv svega iako je dobro samo da se kaze da HDZov prijedlog ne valja. I onda ste vi za Županjce tobože.

  FARBAJTE NEKOG DRUGOG!!!

  Reply
  1. 2.1

   Ajax

   Ma tko kaze da dio ovih što su na vlasti nisu tu zbog vlastitih interesa.?
   U koliko su plaćenih nadzornih odbora, gdje su im zaposleni njihovi
   najbliži, koje još sve privilegije su si dali?
   Pa su oni kao veliki “domoljubi” i vole Županiju a a oni svi koji to i njih ne podržavaju oni kao ne vole svoj Grad.
   MALO SUTRA – NIJE ISTINA TO.
   To je floskula.
   Što se tiče Darka njemu svaka čast.
   Sve što je stekao to je stekao kao poduzetnik u realnom sektoru a ne kao “uhljeb” na “političkim radnim mjestima”.
   A ti upravo podržavaš one druge.
   A od tvoje takve ljubavi i brige za Županjom, iz nje je iselio konvoj autibusa u Njemaćku i van Grada.

   AKO NETKO FARBA GRAĐANE TO SI TI A NE ONAJ KOME TI TO ADRESIRAŠ.

   Reply
  2. 2.2

   Ne seri

   Zaduzenje koje je Milicevic planirao je bilo nedopustivo! Nisu to nikakve pice za javnost. To su istine. Zaposlilo bi se 5 ljudi preko veze a bazeni u Vinkovcima nikad nisu u plusu i nikad nema dobitaka. Samo veliki minusi! Milicevic je sam na radiju priznao da s bazenima nikad ne bi bili u plusu. Za 10 godina nece biti nikoga da se kupa u tim bazenima a vi bi bazene. Idite u Orasje jefitnije je ili u Vinkovce ako vam se kupa. To vam je put od 20 minuta. Milicevic i Juzbasic su zarili i palili gradom,zaposljavali,uhljebljivali,placu primali od nasih para. Dosta.

   Reply
 3. 1

  Ajax

  Ova ekipa gradskih vijećnika ima bridak jezik i otvoreno progovaraju o problemima oko vlasti dok ostali uglavnom šute.
  Njihovih 5 vijećnika su prvenstveno zaslužni što je oporba preuzela Gradsko vijeće prošle godine od vladajućih i spriječila izgradnju otvorenih bazena sa 20 tak miliona kuna kreditnog zaduženja Grada i građana sto je gradonačelnik planirao i njegova stranka.
  Otvorene bazene danas nitko više ne radi. ” Tri rupe” u kojima se može kupati 3 mjeseca a ostalih 9 mjeseci patke u njima plivaju.
  I taj projekat bi pravio gubitke Gradu bar milion kuna godišnje i plus sto bi kredit za njegovu reallizaciju ogromni,
  trebalo vraćati uz to.
  Ogroman teret za Grad pored već postojećih velikih kreditnih zaduženja

  Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here