Related Articles

19 Comments

 1. 8

  Krkan

  Vidim da plačeš za Miličevićem.
  He.he.
  Izgubio je izbore i ode u političku povijest.
  A svim i njegovi poltroni poput tebe.

  Reply
  1. 8.1

   Pametnom dosta

   Dragi “gospodine”, poltron je sinonim za riječi plašljivac, ulizica, beskičmenjak, razmetljivac i tome slično. Dakle, riječ je o neomiljenim ljudima koji se nalaze u svakom kolektivu i koji za cilj imaju jedino i isključivo svoju korist, te se zarad nje dodvoravaju čak i ljudima koje ne poznaju. Najviše ih ima u kolektivima gdje je neka hijerarhija u pitanju, pa se isti ulizuju osobama koje se nalaze iznad njih, a sve u cilju napredovanja. Ne znam tko je ovdje od nas dvoje poltron, kad se ti ulizuješ i dodvoravaš gosp. Juzbašiću ne bi li ti možda rekao hvala ili te uhljebio uza sebe jer ga “zastupaš” na internetskim portalima. Ne plačem za Miličevićem, plačem jer su na vlast došli oni koji su baš poput njega i koji su do jučer bili njegova desna ruka, a onda zabili nož u leđa kako bi njihove guzice napredovale. Biti sretan i zahvalan što takve osobe s takvom reputacijom vode naš grad, hvala ali ne hvala. He. He.

   Reply
 2. 7

  Gost

  A cujem da je sebi digao placu za 3500 kn bruto ….krasan gradonacelnik .

  Reply
  1. 7.1

   Nema džabe ni kod.....

   Pa šta bi po tebi trebo đabe raditi.
   Budi ti gradonačelnik ako možeš.
   Za njega je glasalo 3.000 od 5.000 birača a za tebe pitanje dali bini tvoji ukučani glasali.
   On je gradonačelnik Grada Županje.

   Reply
 3. 6

  Pravednik

  Gospodin gradonačelnik netto plaća : 15000 kuna, dogradonačelnik : 12000 kuna. Da se zna!

  Reply
  1. 6.1

   Replika

   Pa šta.
   Kako to je za gradonačelnika sasvim ok.
   A i za dogradonačelnika.
   Ti si neka ‘ sitna duša” ?

   Reply
 4. 5

  ŽU 1920 GR

  Žaliti će te za Davorom, ovi idu na gradske firme džonom, svima će smanjiti plaće, i to nije sve, direktore će poslati na burzu… Represija i udarci po đepu…. Eto vam…. sad uživajte… pozdrav od hdzovca!

  Reply
  1. 5.1

   Elementarna nepigoda

   Čućete Vi rezultate vašeg rada kada se objave nakon što završi dubinsko snimanje Gradske blagajne ivgradskih tvrtki, koje je u tijeku.
   Po Gradu se priča da ste ostavili milijunske rupetine u gradskoj blagajni.?
   Vi ste bili nešto najgore sto nas je moglo strefiti u skoro 20 g.iza nas.

   Reply
  2. 5.2

   Županjski mrgud

   Što se ti brineš za direktore, za takvim stručnjacima će se otimati u privatnom sektoru!

   Reply
  3. 5.3

   Gost

   Nece svima smanjiti placu ,cuo sam da je sebi povecao placu za 3500kn bruto ….a podrzao ga Lorger ,pa opet glasajte za Bućka ,on je dobar čovjek ,hahaha .

   Reply
 5. 4

  Superhik

  Za početak dubinskog snimanja, smanjene su plaće djelatnicima gradske knjižnice i gradskog muzeja… A sebi za početak je… podigao…. a nekom moraš uzeti… da bi sebi dao…

  Reply
 6. 3

  Čestitke

  Sretno Ireni, Goranu i ostalim članovima novokonstituirajučeg Gradskog viijeća Županja 😀

  Reply
 7. 2

  Pametnom dosta

  ” Nova sjednica Gradskog vijeća na kojoj ćemo napraviti promjene u skupštinama trgovačkih društava u vlasništvu Grada. U ovom je trenutku, dok traje dubinsko snimanje, preuranjeno govoriti o daljnjim konkretnim potezima.” U prijevodu, češljamo redom kome da damo otkaz da bi mogli uhljebiti svoje nesposobne pobornike kojima smo obećali radna mjesta ako nas podrže na izborima. Zašto bi se zapošljavali stručni, sposobni ljudi u njihovim područjima, kad se mogu zaposliti pojedinci kojima je “obećano”.

  Reply
  1. 2.1

   Krkan

   ALI TI NISI BAŠ TO
   HE.HE…

   Reply
   1. 2.1.1

    Pametnom dosta

    @Krkan Eto ti sigurno jesi, možda si se našao prozvan u mom komentaru kao “nesposobni pobornik kojem je obećano radno mjesto”. He he.

    Reply
  2. 2.2

   Antilopa

   Promašene teze

   Reply
 8. 1

  Branko DP.

  Čestitam na uspješno provedenoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća, kao i novo izabranoj predsjednici Ireni Kuprešk i zamjeniku Goranu Lastavica, sa željom da uspješno vode Gradsko vijeće i pravednim odlukama učine ovaj grad boljim i uspješnijim.Puna podrška i svim članovima vijeća sa Nezavisne liste Damira Juzbašića kao i nezavisnom vijećniku Darku Lorgeru.

  Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here