Related Articles

3 Comments

 1. 3

  marco75

  Nemojte tako nije bio panj! Tri puta je progovorio u Saboru i to: prvi put: prisižem, drugi put: prisižem i treći put: nisam se javio za raspravu, i proveo je po naređenju “stečajni” postupak protiv Dade Milinovića – umjesto stegovni!

 2. 2

  Kanadjanin

  Ceka se napad na ćelavog od strane njegovih mlađih kolega iz HDZ. Past ce mister 10posto. Proci ce gore nego desant na Drvaru. Klošar

 3. 1

  Za bolje sutra spremni.

  U Sabor si došao kao priguz,a kad se guz vratio u saborske klupe ti si izvisio i nastavio biti samo gradonačelnik,i pritom iznudio potvrdu gradskog vijeća da ti podignu plaću na ???? Tisuća kuna koliko si imao kao sabornik.Što se tiče Sabora tamo si sjedio kao panj bez riječi i uključivanja u rasprave,samo automatski podizanje ruku i pitanje je na koliko si sveukupno sjednica bio.Proći će izbori i ovi i mnogi izdati možeš biti i ostati samo spletkama,i podje.ama ,si sam si svjestan da te nitko ne voli kao osobu a podilaze ti i uvlače ti se u u rektum samo zato samo iz interesa ili iz straha od osvete i revanšizma.Ali medo je počeo igrati i pred tvojim vratima najavljujući i tvoje bahaćenje i kraj.Sviće zora dan se budi,svanut će valjda i ovoj Županji,samo ako ljudi istrljaju oči i progledaju ,te vide dokle smo došli i gdje se nalazimo zahvaljujući svima koji su manipulirali i obmanjivati poštene građane ovog grada.

Leave a Reply