Related Articles

5 Comments

 1. 5

  Oporbeni zarez ZU

  Evo puno cijelovitijega izviješća sa te 28. sjednice Gradskog vijeća Županja.

  Više…
  https://www.facebook.com/zupanja.sdp/posts/2962270274006887/

 2. 4

  Kako to !

  E pa jadno dokle smo dogurali kada nam Dražić priča i drži prodiku o moralnosti,on koji je izdao svoje i priključio se vladajućima da bi dobio privilegije.Dno dna .

 3. 3

  "Kumek "

  Čitam ove komentare i neznam što bi rekao na to sve?
  Možda da ispričam kratku anegdotu:
  Kada se pojavio tekst u ovom mediju nedavno od jednog člana gradske komisije neke ( mislim za Udruge) kako ga 4 g nisu ni zvali na nikakvu sjednicu ili sastanak.
  Netko je to u društvu komentirao, da bi se na to nadovezao jedan gospodin iz društva ” Pa mene su izabrali u tu komisiju za šport a nisu me zvali na nikakve sastanke i ništa me nisu ni pitali a izabrali su i športaše godine bez mene.
  E sada ako je to istina dali onda treba smjeniti i postaviti nove predsjednije tih konisija jer ovi nisu očito radili…?

 4. 2

  "Zar je to moguće"

  Nakon napuštanja sjednice od strane gradonačelnika i 5 vijećnika hdz.a nakon usvajanja dnevnog reda i nakon aktualnog sata ostalo je u dvorani 11 vijećnika od 16 koji su bili na početku.
  Sve su tocke usvojili sa 10 za.
  Stekao sam dojam iz članka da su ova manjina u pravu što su napustili sjednicu naspram ovih 11 koji su ostali zajedno sa predsjednikom Gradskog vijeća.
  Ako je tako to je krivo.
  Demokracija je vladavina većine.
  Tek kao podsjetnik.
  Što je bilo bilo je…

 5. 1

  "Alisa u zemlji čudesa"

  Zašto se u ovom novinskom izvješću sa sjednice ne spominje i ta točka dnevnog reda da je usvojeno da se gradonačelniku smanji koeficijent za njegovu plaću ( to je negdje za 3.000 kn) zbog loših rezultata njegovih kako kaže predlagatelj.
  Od sutra bi građani trebali imati na mrežnim stranicama Grada audio zapis sa cijele sjednice prema usvojenom prijedlogu kluba vijećnika sdp.a oko izmjene Poslovnika GVa.
  Tako da će građani moći sko su zainteresirani preslušati cijelu sjednicu i sami doći do zaključaka a ne da im se iznose samo neki djelovi prema percepciji onoga tko piše o tome što je bitno a što ne. Ta percepcija je uglavnom do sada okrenuta tako da se može razaznati iz nje da su oni koji su na vlasti ” dobri dečki” a oni koji su u oporbi ” loši dečki”. To se zove podillaženje….

Leave a Reply